Power Valley Langedijk 2024

Power Valley 2024 was weer een weekend voor in de boeken.
Zaterdag begonnen we met de Light Modified klasse. De klasse werd floating finish verreden wat dus betekende dat het in een keer goed moest. Het was moeilijk in te schatten hoe de baan was aangezien we als 2de trekker moesten aanhaken en na de wedstrijd op vrijdagavond was er met man en macht gewerkt aan de baan om hem optimaal te prepareren. Met een prima run zette we een afstand van 99.70 meter pakte we een 2de plaats waar we tevreden mee zijn.
Nadat we de trekker hadden omgebouwd hadden moesten we als laatste trekker in de modified klasse aanhaken en met een goede run eindigde we op 99.09 meter wat ervoor zorgde dat we door mochten naar de finale. Voor ons in de finale reed Argos Oil Whispering Giant die voorbij de afstand van Komeco Simply Irresistible ging en toen kwamen wij als laatste van onze klasse. Voor de finale run hadden we wat gewichten verplaatst in de hoop dat het beter zou zijn en dat was het ook. Na weer een goede run kwamen we op de vlag stil en toen werd het echt spannend. Waren we voorbij de afstand van de Whispering Giant of zaten we er nog achter? Vol onder spanning en het geweldige commentaar van Hidde Stuut kwam er na een aantal seconden op het scherm te staan dat we de verste afstand hadden. Hoe mooi is dat op je thuiswedstrijd?
Ook hebben we weer zoals gewoonlijk een Aftermovie gemaakt die op ons YouTube kanaal te vinden is.

Nu we op een zeer geslaagde dag kunnen terug kijken zijn we volop bezig om de trekker klaar te maken voor Tractor pulling Loerbeek. Aankomende zaterdag zullen we daar om 16.00 aanhaken in de modifieds en om 19.15 in de Light Modifieds. Zien we jullie daar?

Facebook
Twitter
WhatsApp