Power Valley 2019

Op 11 mei 2019 word de 3e editie van de Power Valley georganiseerd. In 2019 staan er dan ook weer grootse veranderingen op het programma. Zo zal er t.o.v. afgelopen jaar een 2e baan aangelegd worden, dit betekend meer actie en vermaak voor het publiek.

Op de ene baan zullen vooral standaard, Farm Stock en Truck klassen verreden worden. Op de andere baan staan 4 Grand National klassen gepland, welke klassen dit exact zullen worden is op dit moment nog niet bekend, maar u kunt er op rekenen dat de lokale teams zeker voorbij zullen komen.

Ook in 2019 hebben wij als team samen met diverse sponsoren het initiatief genomen om een heuse VIP area te creëren. Hier zullen we weer de beschikking hebben over een overdekte ruimte met ruim terras aan het hek. In tegenstelling tot voorgaande edities zal de overdekte ruimte verhoogd geplaatst worden met daarvoor een aflopend terras. Dit moet ervoor zorgen dat onze gasten beter zicht hebben op alles wat zich op beide banen afspeelt. De VIP area zal geopend zijn zolang de wedstrijd bezig is.

Als u kaarten wilt bestellen kunt u zich telefonisch (+31 651 422 700) of via e-mail pr@seasideaffai r.com wenden tot Rex Kramer

Facebook
Twitter
WhatsApp