Oudenhoorn 2017

Nadat het weer ons in de week voorafgaand aan de wedstrijd in Oudenhoorn ons nogal in de steek liet en er behoorlijk veel regen viel was het voor ons nog maar afwachten welke gevolgen dit had voor het terrein. Eenmaal daar aangekomen bleek dat alle zorgen voor niets waren en was alles goed begaanbaar.

Iets na 18:00uur stond onze klasse op de planning. Vandaag wederom alleen de Modified klasse voor ons waarin we als 5e deelnemer op de baan mochten verschijnen. Voorafgaand aan onze run was het alleen Whispering Giant die de 100m-lijn ruim wist te passeren. Omdat we de laatste wedstrijden best met een onstuimige tractor te maken hebben gehad is er in de weken naar Oudenhoorn toe veel werk verzet aan de tractor. Ook werd er voorzichtig van start gegaan en halverwege de run werd de tractor wederom even onrustig, dit resulteerde in een afstand van ruim 95m. Gedurende de klasse waren er meer deelnemers die problemen hadden met baan en sleepwagen. Uiteindelijk waren er dan ook maar 2 tractoren die in de Pull Off om de eerste prijs mochten gaan vechten wat inhield dat wij evengoed nog een 3e plaats wisten te behalen. Lambada was het uiteindelijk die de winst mee naar huis nam met Whispering Giant als runner-up.

Komende week is er weer een hoop werk te verzetten. Het normale onderhoud dient uitgevoerd te worden, echter daarnaast moet de 5e motor ook nog gerepareerd en opgebouwd worden. We kwamen er vorige week namelijk achter dat tijdens de run in Loerbeek er net als in Stroe bij een andere motor er een snelsluiter van de ketsplaat in de carterpan losgekomen is. Deze heeft dus nu de 2e nokkenas zodanig beschadigd zodat deze naast een drijfstang en zuiger vervangen dienen te worden. Als het goed is komen onderdelen op tijd binnen zodat het normaal gesproken geen belemmering mag zijn om komende zaterdag weer op volle sterkte aan te kunnen treden op Made’s Powerweekend. We zullen hier weer samen met MPM groots uitpakken richting fans en relaties en hopen op net zo’n gezellige dag als we de laatste jaren gewend zijn met daarbij natuurlijk goede prestaties van onze tractor. We doen er in ieder geval keihard ons best voor……..

Facebook
Twitter
WhatsApp