Open dag 2013

Afgelopen 11 mei was het weer zover, de jaarlijkse opendag stond op de agenda. Alle sponsors, fanclubleden en andere relaties die ons op wat voor manier dan ook steunen, hadden een aantal weken eerder een uitnodiging ontvangen en waren in grote getale naar Bakkum-Noord gekomen.

Vanaf 15 uur kwamen de mensen binnen druppelen en om 16 uur werd er een toespraak gehouden door Rex. Hierin werd iedereen bedankt voor hun steun en aanwezigheid.

Ook werd in de toespraak stilgestaan bij het feit dat het 35 jaar terug is dat Hans en Rex met Tractor Pulling begonnen. Eerst met Blue Angel en later met een 2e tractor erbij de Angel Dust. Het team is in 1987-1988 opgesplitst en er werd een nieuwe tractor gebouwd die in juni 1988 voor het eerst op de baan verscheen met de nieuwe naam “Seaside Affair”. Dat is dit jaar dus 25 jaar geleden!!! Ondertussen is er in al die jaren het een en ander gebeurt, er zijn teamleden die het team hebben verlaten, maar ook weer nieuwe teamleden gekomen die er met z’n allen voor zorgen dat we elke wedstrijd deze geweldige hobby weer kunnen bedrijven.
De tractor is weer enigszins veranderd. Niet wat bouw betreft, maar er is een nieuwe motor opgeplaatst en wel een TFX HEMI met Noonan X-1 Billet Aluminium Cilinderkoppen.
De nieuwe trailer stond opgesteld. Hij is nog niet klaar, maar word nog hard aan gewerkt en hopen volgend jaar hiermee de weg naar de wedstrijden te vinden. Ook werd de prijsuitreiking van de prijsvraag gedaan. Stefan de Groot en Jeroen Tromp zijn de winnaars en mogen een wedstrijd naar keuze met team MPM Seaside Affair mee.

Na de toespraak was het weer tijd geworden om de tractor aan het aanwezige publiek te laten horen, om vervolgens er nog een gezellige middag van te maken en er rond de klok van 19 uur er echt weer een eind aan te breiden. We kunnen weer terugkijken op een perfect geslaagde opendag die we dit jaar al weer voor de 11e keer organiseerde.

[flickr_set id=”72157644396498060″]

Facebook
Twitter
WhatsApp