NTTO-feestavond 2012

3 november was de avond dat we met een delegatie van het team afreisde naar Lexmond voor de jaarlijkse feestavond van de NTTO. Op deze avond worden altijd alle kampioenschapprijzen uitgedeeld en worden altijd de “Puller Off The Year”, de “Klaas Wiedijk” trofee en nog diverse andere prijzen uitgereikt.
Om 20:00 uur werd er begonnen met een openingswoordje van onze voorzitter waarna er meteen begonnen werd met het uitreiken van de kampioenschapprijzen. Ook wij werden hierbij verwacht gezien de prachtige 3e plaats in de Modified klasse en de 2e plaats in de Unlimited klasse.
Deze avond werd ook , zoals eerder genoemd, de “Klaas Wiedijk” trofee en de “Puller Off The Year” bokaal uitgereikt.
De “Klaas Wiedijk” trofee ging dit jaar naar Willem Tamming, Willem kennen we al jaren als de vaste beginvlagger van alle Grand National- en ETPC wedstrijden. En heeft aangegeven dat hij het na ruim 30 jaar mooi geweest vind. Als er dus iemand deze prijs verdiend heeft is het Willem wel.
De “Puller Off The Year” bokaal werd dit jaar vergeven aan de jongens van het Let’s Try team, na het kampioenschap in de Euro-cup en de 2e plaats in de Grand National competitie in de Mini-Unlimited klasse werd deze prijs geheel terecht aan dit team toegewezen.
Rond 00:45 uur vonden we het mooi geweest en stapte we na een gezellige avond met collega pullers weer in de bus richting huis.

Facebook
Twitter
WhatsApp