Nieuws uit de werkplaats

Nieuws-uit-de -werkplaats

Nieuws update.

Na lange tijd van stilte dachten we dat het weer eens tijd werd om wat van ons te laten horen en jullie via deze weg op de hoogte te brengen wat zich bij ons op allerlei vlakken afspeelt.

Tractor:

• Na de kapitale motorschade op de laatste wedstrijd in Alphen is deze motor gedemonteerd. Er is in Amerika bij Fowler een nieuw onderblok met krukas besteld en zo zullen er weer 5 Hemi motoren beschikbaar zijn in 2019.

seaside-affair-hemi-onderblok

• De overige motoren worden allemaal weer voorzien van ‘verse’ onderdelen en blowers worden gestript.

mpm-seaside-affair-blower-fowler

• Er word een nieuwe tussenbak gemaakt op basis van ontwerp van Berrie Boer van Screamin Bobcat team, tandwielen worden door Bennie Vreemann van VSP vervaardigd en het huis word door Duwaco uit Alkmaar gefreesd. Het voordeel van deze nieuwe tussenbak zal zijn dat er meer keuze zal zijn uit versnellingen wat ervoor moet zorgen dat we beter op de Modified en Unlimited klassen kunnen inspelen. Wij horen u denken, Modified en Unlimited? Ja, in 2019 zullen wij weer actief zijn in beide klassen zoals u in het verleden van ons gewend was.

• Er worden nieuwe planetairhuizen aan de achteras gemonteerd die in Amerika door Joe Eder vervaardigd zijn.

mpm-seaside-affair-planatair

Truck en Trailer

• De laadklep is terug geweest naar carrosseriebouwer om achterkant strak te krijgen. Ondertussen hangt hij weer in de trailer en zullen er nog wat klusjes en onderhoud aan trailer uitgevoerd worden.

Merchandise

• We hebben jullie al eerder beloofd maar nu komen ze echt! We hebben nieuwe hoodies in productie die we vanaf eerstvolgende wedstrijd beschikbaar denken te hebben.

• In samenwerking met koershoesje.nl hebben we telefoonhoesjes laten maken van de volgende iPhonemodellen. 7 en 7+, 8 en 8+ en X en Xs. Koershoesje is een website voor fietsers die epische afstanden afleggen op een racefiets of MTB. Mensen als Steef Liefting en Edward Beukeveld. Wil je een telefoonhoesje hebben? Kom langs in de werkplaats of bestel hier.

• Alle overige merchandise spullen zullen ook weer aangevuld worden zodat alles weer beschikbaar is. 

Power Valley

• Zoals afgelopen week al via onze Facebook pagina gedeeld staat voor 11 mei 2019 onze thuiswedstrijd op het Geestmerambacht terrein in Langedijk weer op de kalender. Ook hier zal weer een heuse VIP ruimte ter beschikking zijn waarvoor u kaarten kunt verkrijgen via Rex (pr@seasideaffair.com of +31 651 422 700). De Power Valley organisatie doet er weer alles aan om een stap voorwaarts te maken met hun evenement. Zo zullen er in 2019 2 banen komen te liggen voor maximaal tractor pulling vermaak. Op de ene baan Standaard, Farm Stock en Trucks en op de andere baan 4 GN klassen. Na het evenement speelt er een live band in de feesttent om er nog een paar uurtjes een leuk feest van te maken.

Tot zover een update, wij doen ons best om in Ahoy op 16 maart aan de start te staan. Er is echter nog een hoop werk te verzetten. Als u nu nieuwsgierig bent en de vorderingen bij ons in de werkplaats wilt aanschouwen. Stuur ons een mailtje of bel 1 van de teamleden om een afspraak te maken en de deur staat altijd open……..

Facebook
Twitter
WhatsApp