European Superpull Rotterdam Ahoy 2017

Na een lange winterperiode waarin er weer heel wat uurtjes in de werkplaats gespendeerd zijn was het zaterdag 18 maart weer zover dat we koers zette richting Rotterdam. Hier vind jaarlijks de European Super Pull plaats en mochten wij in zowel de Modified als in de Unlimited klasse ons kunstje op de baan komen vertonen.

In de middagsessie stond als laatste klasse de Modified klasse op het programma. In deze klasse wisten wij samen met Lambada, Whispering Giant en Wicked Screamer de Pull Off te bereiken. De Pull Off werd afgetrapt door Wicked Screamer. Lambada was de volgende en ging 1,5 meter voorbij aan de afstand van Wicked Screamer. Nu was het onze beurt om te laten zien wat we waard waren. De tractor pakte goed op bij de start en begon goed snelheid te maken, echter is die er ook snel weer uit op zo’n korte baan als in Ahoy. Ruim 1 meter bleven we achter Wicked Screamer steken. Uiteindelijk goed voor een 3e plaats omdat Whispering Giant vlak achter ons bleef stilstaan. We mochten hier zeker niet ontevreden over zijn, aangezien de wedstrijd in Ahoy voor ons niet altijd meevalt.

’s Avonds  stond de Unlimited klassen op het programma. Als 2e tractor mochten we op de baan verschijnen. In een degelijke run wisten we een afstand van 58,84 meter op het scorebord te zetten, uiteindelijk zou blijken dat dit 11cm te weinig was om in de Pull Off mee te mogen vechten voor de prijzen. Een 5e plaats was dus het resultaat.

Toen we rond de klok van 24:00 uur weer koers zette richting thuisfront,  konden we niet veel anders als evengoed tevreden terugkijken. De komende maand worden de laatste loodjes afgerond aan de tractor en hopen we jullie natuurlijk te begroeten op 13 mei in Stroe alwaar het seizoen geopend zal worden. Wij kijken er naar uit!!!!

[flickr_set id=”72157679788544171″]

Facebook
Twitter
WhatsApp