Claas Tractorpulling Loerbeek 2017

27 mei was het tijd voor ons om af te reizen naar Loerbeek waar voor ons alleen de Unlimited klasse op het programma stond.
Nadat we vorig jaar met een onwillende 5e motor te maken kregen op deze wedstrijd kon het voor ons eigenlijk ditmaal alleen maar beter. Dat dachten wij tenminste. Toen de avond al aardig opgeschoten was en het donker begon te worden was het tijd geworden voor onze klasse.
Als 4e starter stonden we op de startlijst en mocht Jos gaan laten zien wat wij waard waren, Lambada had op dat moment de leidende afstand in handen waar wij heel graag verandering in wilde brengen. Bij de start begon de tractor al snel te springen en Jos besloot gelukkig het gas dicht te doen, omdat hij voor de 30m stil stond mochten we 6 plaatsen opschuiven en de tractor weer klaar maken. Snel werd er opnieuw afgetankt en omdat er nog maar 1 tractor na ons was mochten wij daarna alweer op de baan verschijnen. Iets voorzichtiger werd er gestart en Jos leek beter weg te komen, maar de tractor begon weer te springen. Jos haalde het gas nog een keer terug en in een uiterste wanhoop poging werd het gas weer opengeduwd. Het mocht echter niet meer baten en rond de 80m werd de run gestaakt. Vandaag een teleurstellende laatste plaats.
We zijn op dit moment druk om de tractor helemaal grondig na te lopen in de hoop een verklaring voor het onrustige gedrag van de tractor te vinden. Komende zaterdag reizen we naar Oudenhoorn af om daar alleen de Modified klasse te verrijden.

Facebook
Twitter
WhatsApp