2016 – Tzum

Zaterdag 3 September was de dag dat we voor het eerst in onze geschiedenis af mochten reizen naar het Friese plaatsje Tzum, deze dag stond voor ons de voorlaatste wedstrijd in de Modified klasse op het programma.

De baan liet vandaag duidelijk te wensen over voor ons, er waren natte plekken en over het algemeen was de baan behoorlijk zacht. Maar we hadden niet veel keuze en moesten er het beste van maken.

Toen we de baan mochten betreden waren er al een paar tractoren geweest en was het dus tijd geworden dat wij mochten laten zien wat we waard waren. Er werd erg veel aandacht geschonken aan de positie van de startplek maar bleek tevergeefs. We hadden teveel last van slechte plekken en konden ons vermogen niet op de baan  kwijt. We moesten dan ook genoegen nemen met een 6e plaats. Zeker niet tevreden gingen we dus weer huiswaarts. Vandaag nam Double Screamin’ het maximaal aantal punten mee naar huis, gevolgd door runner up Whispering Giant. Black Cat maakte uiteindelijk het podium compleet met een 3e plaats.

Facebook
Twitter
WhatsApp