2016 – Eext

MPM-Seaside-Affair-2016-Eext -Unlimited

De eerste zaterdag van juli is steevast  de dag dat we naar het Drentse Eext afreizen. Vandaag stonden beide klassen op de startlijst. De laatste jaren lijkt er wel een vloek voor ons op deze wedstrijd te liggen gezien de behaalde resultaten. Toch gingen we vol goede moed op reis aangezien de goede 2e plaats in Made behaald.

De Modified klasse mocht de wedstrijd openen en maakte er een mooie show van. Echter konden wij hier geen rol van betekenis spelen. Voorzichtig werd er van start gegaan en op het moment dat het gas helemaal opengedrukt werd werd de tractor erg onrustig. Het leek dat het team zich vergist had in het verdelen van de verplaatsbare gewichten op de tractor waardoor het voorterrein van de tractor te hoog ging. Wederom geen goed resultaat voor ons in de Modified klasse in Eext. Een 8e plaats was het resultaat.

De Unlimited klasse moest vandaag maar het geluk gaan brengen. Echter ook in deze klasse wilde het niet lukken. De gekozen strategie bleek totaal niet te werken en de tractor begon rond de 30meter wild te springen, met een 4e en laatste plaats keerde we huiswaarts.

’s Avonds rond de klok van 21:00 uur kwamen we weer op het thuishonk aan en op zondag werd er al weer begonnen met het onderhoud aan de tractor. Het vermoeden was er namelijk dat er wel eens (motor)schade opgelopen zou kunnen zijn, echter lijkt het er op dat dit meeviel.

We zijn dus alweer druk in voorbereiding voor de wedstrijd komende zaterdag in Putten op Strand Nulde. Dit jaar zullen we ook hier samen met hoofdsponsor MPM relaties en fans ontvangen. Om er zo hopelijk een leuke dag van te maken met mooie prestaties. We doen er ons best voor in ieder geval, hopelijk tot zaterdag……

Foto’s mogelijk gemaakt door  Tim van der Linde

[flickr_set id=”72157670660913955″]

Facebook
Twitter
WhatsApp