2015 – Oudenhoorn

Om 14:00 uur werd er verzameld bij de werkplaats om aft e reizen naar Oudenhoorn. De 3e wedstrijd van het seizoen alweer. Tot nu toe hadden we allebei onze klassen 1x verreden en vandaag was het tijd om voor de 2e keer de Modified klasse te rijden.

In de loop van de avond stond onze klasse als 1 na laatste op het programma en stonden wij als 6e deelnemer op de startlijst. Voor ons had alleen Lambada de 110m-lijn weten te passeren en stond ons dus maar 1 ding te doen. Hans wist goed van start te komen en in een snelle run wisten we na Lambada als 2e een Full Pull te noteren. Na ons wisten Double D en Double Screamin’ dit ook te realiseren. Een prachtige affiche voor een spannende finale.

Lambada mocht de finale aftrappen en deed dat niet onverdienstelijk, 105,39m was de plek waar zij stilvielen. Nu was het aan ons om daar op te reageren. Dit lukte tot opluchting van alle teamleden heel goed, Hans ging er goed voor zitten en liet meteen zien dat het menens is, in een prachtige stijl denderde de tractor over de baan om uiteindelijk op 106,11m tot stilstand te komen. Vervolgens was het de beurt aan Double D om te laten zien wat onze afstand echt waard zou zijn, vlak voor de 100m lijn bleef deze steken en was er nog maar 1 deelnemer die ons van de winst af kon gaan houden. Dit was dan ook zeker niet de minste, Double Screamin’ koos er net als ons voor om behoorlijk op de rechter kant van de baan te starten en te kijken waar hij zou eindigen. Bertus kwam goed van start en bouwde enorme snelheid op tijdens de run, 108,20m was zijn resultaat wat ervoor zorgde dat Double Screamin’ met de winst aan de haal ging, wij op een 2e plaats en Lambada op plaats 3.

Uiteraard zijn wij erg tevreden met dit resultaat en hopen we deze flow vast te kunnen houden. Daarom gaan wij er deze week alles aan doen om komend weekend weer helemaal up to date aan de start te verschijnen op Made’s Powerweekend, hier zullen we wederom samen met hoofdsponsor MPM en Team Admiraal proberen een fantastische dag te realiseren voor klanten en iedereen die ons een warm hart toedraagt, tot dan……………………..

Foto’s mogelijk gemaakt door  Tim van der Linde

[flickr_set id=”72157654513965906″]

Facebook
Twitter
WhatsApp