2015 – Montfoort

Montfoort is voor ons een wedstrijd die het dichtst bij onze thuisbasis ligt. Dit jaar was het derde jaar dat we naar deze nog jonge organisatie mochten afreizen om alleen de Modified klasse te verrijden.

Als 5e deelnemer stonden we op de startlijst en in de klassen voor ons was wel gebleken dat de teams niet met ideale baanomstandigheden te maken hadden, en dus was het aan de teams om hier goed op in te spelen voor zover mogelijk. Vandaag was het Hans weer eens die de tractor mocht gaan bedienen, en de teamleden die naast de tractor liepen moesten nu laten zien dat er goed ingespeeld werd op de omstandigheden. Alle zeilen werden bijgezet, bandenspanning werd aangepast, gewichten werden verhangen en startpositie op de baan werd bepaald. Uiteindelijk bleek dit allemaal niet voor niets. In een prachtige run werd er een afstand van 109.66m op het scorebord neergezet en samen met Double D, Black Cat en Rising Star kwamen we in de Pull Off. Vandaag de huidige top 3 van de tussenstand in het kampioenschap dus niet in de Pull Off, Whispering Giant en Lambada leken niet het juiste spoor op de baan gevonden te hebben en Double Screamin’ had problemen met 1 motor waardoor hij met 2 motoren moest rijden. We kregen dus wederom een kans om de reeds opgelopen averij in het kampioenschap voor een groot deel recht te zetten. In een bijna copy van de 1erun reed Hans de sleepwagen naar 104m wat ruim voldoende was voor de overwinning. Blijdschap binnen het team, na een week hard sleutelen kan je niet mooier beloond worden.

Komende week gaan we weer ons stinkende best doen de tractor klaar te maken voor de wedstrijd in het Belgische Zele waar de laatste wedstrijd word verreden om het kampioenschap van de Unlimited klasse. We begroeten u graag in Zele…..

Foto’s mogelijk gemaakt door  Tim van der Linde

[flickr_set id=”72157657039417531″]

Facebook
Twitter
WhatsApp