2015 – Didam

Onder regenachtige omstandigheden werd de reis richting Loerbeek aangevangen. Waar we vorig jaar nog richting Didam gestuurd werden, had deze voor ons nieuwe organisatie nu de beschikking over een nieuw wedstrijdterrein in het naburige Loerbeek. Vandaag voor ons alleen de Unlimiteds, en dus de eerste keer dat de nieuwe Hemi zich mocht gaan laten gelden. Na de Light Modifieds was het de beurt aan onze klasse en stonden  er 7 tractoren klaar om het gevecht met de sleepwagen aan te gaan

Whispering Giant, Lambada, Simply Irresistible en wijzelf  wisten de felbegeerde Full Pull te bereiken en gingen in de Pull Off uitvechten wie er op het podium terecht zouden gaan komen.


Whispering Giant strandde in de 74m, Lambada bevestigde hierna dat de sleepwagen echt zwaar stond afgesteld, 78m was zijn resultaat. En nu was het aan ons de beurt om te laten zien wat we waard waren. De tractor werd keurig voor de sleepwagen gezet en ietwat voorzichtiger als de 1e run werd het gas  opengedrukt. Toen de combinatie stil stond werd er ook even gedacht dat we iedereen voorbij waren, maar al snel bleek dat we ons precies tussen onze voorgangers genesteld hadden, 76m was het resultaat. Met nog 1deelnemer te gaan dus zeker een podiumplaats voor ons, de vraag was alleen nog, welke?
Simply zette nog een keer goed aan om een aanval op de leidende afstand te doen, echter leek deze zo gretig dat hij niet meer te houden was en zijn run rond de 40m moest staken.
Vandaag dus voor ons een tweede plaats met Lambada op de hoogste trede van het ereschavot en Whispering Giant op plaats 3.

Uitermate tevreden kijken we dan ook op deze dag terug en gaan we de komende weken ons best doen om de tractor in goede conditie te maken/houden. De volgende wedstrijd is zaterdag 13 juni in Oudenhoorn, daar zullen de Modifieds hun kunnen komen vertonen.

We hopen u dan ook daar weer te mogen begroeten.

Foto’s mogelijk gemaakt door  Tim van der Linde

[flickr_set id=”72157653796667102″]

Facebook
Twitter
WhatsApp