2014 – Lochem

De weersvoorspelling zag er niet erg goed uit, maar bleek uiteindelijk er flink naast te zitten. In Lochem was het voor het eerst sinds een aantal jaren dat we weer beide klassen mochten verrijden. Mede hierdoor werd de wedstrijd aangevangen met de Modified klasse en de Unlimited klasse mocht het evenement afsluiten.
Zoals gezegd werd de Modified klasse als eerste verreden en wij mochten als derde deelnemer voor de Keep Moving Orange verschijnen, omdat de sleepwagenbemanning 2 deelnemers nodig had om de juiste afstelling te vinden hadden wij uiteindelijk een proeftrek. Na een voorzichtige start drukte Hans het gas door en begon de combinatie goed snelheid op te bouwen met als resultaat een afstand van 109.36m. De concurrentie beet zich allemaal stuk op onze afstand, totdat Double Screamin’ voor de sleepwagen verscheen, deze zette de sleepwagen krap 2m verder neer en kaapte zo onze gedroomde overwinning weg. Vandaag dus voor ons wederom een 2e plaats en Lambada maakte het podium compleet op de 3e plaats.

In de Unlimited klasse mochten we ook als 3e deelnemer voor de sleepwagen aanhaken en verkeek Rick zich behoorlijk op de start. Iets te gretig werd het gas doorgedrukt en kreeg de tractor de snelheid niet goed in de sleepwagen wat resulteerde in een afstand van 100,27m. dit was niet voldoende om ons te kwalificeren voor de Pull Off met als resultaat een 5e plaats. Whispering Giant ging wederom met de overwinning aan de haal waardoor het wel heel raar moet lopen willen die geen kampioen worden. Simply Irresistible werd vandaag 2e en Lambada 3e.

Foto’s mede mogelijk gemaakt door  Tim van der Linde en Zoom-it

[flickr_set id=”72157646166470461″]

Komende zaterdag verschijnen we in Montfoort om alleen de Modified klasse te verrijden, we hopen u daar weer te mogen begroeten.

Facebook
Twitter
WhatsApp